news la sassellese

Sassellese at Anuga 2019 in Cologne

sassellese anuga 2019 100 anni fiera internazionale horeca snack food

La Sassellese is pleased to invite you at Anuga Fair in Cologne, Germany, from 5 to 9 October 2019. Anuga is the world’s leading trade fair for food and beverages, addressed to the Ho.Re.Ca market and to food professionals in general

In 2019 will take place the 35th edition of the fair: it is the most important industry meeting point as the figures of 2017 once again impressively demonstrate: with 7,405 exhibitors and about 165,000 visitors, Anuga Cologne is clearly one of the most renow food fair.

Only at Anuga can be found the most important key players of the national and international food and beverage industry. Anuga 2019 has a lot to offer: we can look forward to global trends, renowned exhibitors, groundbreaking trade shows and much more. More than 7,400 exhibitors from all over the world present their products and solutions to top-class trade visitors.

2019 is a special year because Anuga celebrates its 100th anniversary – a remarkable sign of its significance to the industry. The first Anuga food fair took place in Stuttgart in 1919. Based on the concept of an annual touring exhibition, further events of the “General Food and Beverage Exhibition” were held, among others in Munich in 1920, in Berlin in 1922 and in Cologne in 1924. With around 360 exhibitors and 40,000 visitors, the first Anuga food fair in Cologne was the most successful event since its launch in 1919, which is why the organisers opted for Cologne as the food fair’s permanent location.

Given these numbers and the history of this extraordinary event, La Sassellese is proud to represent the Ligurian pastry tradition and the “made in Italy” through its peculiar products, such as the amaretto morbido, the canestrellino and the bacio di Sassello.

La Sassellese will participate in Consorzio Export Firenze a Tavola booth, located in HALLE 11.2 – STAND G-009.

Italiano

La Sassellese ad Anuga 2019

La Sassellese ha piacere di invitarvi ad Anuga, dal 5 al 9 ottobre 2019. Anuga è la fiera principale al mondo per commercio di cibi e bevande, indirizzata al mercato Ho.Re.Ca. e ai professionisti del food in genere.

Nel 2019 si svolgerà la 35a edizione della fiera: è il più importante punto d’incontro del settore, come dimostrano in modo impressionante le cifre del 2017: con 7.405 espositori e circa 165.000 visitatori, Anuga Colonia è chiaramente una delle fiere alimentari più rinomate.

Ad Anuga si possono incontrare i principali leader dell’industria alimentare e delle bevande nazionali e internazionali. Anuga 2019 ha molto da offrire: tendenze globali, espositori importanti, incontri sull’innovazione e molto altro. Più di 7.400 espositori da tutto il mondo presentano i loro prodotti e soluzioni a visitatori business to business di alto livello.

Il 2019 è un anno speciale perché Anuga celebra il suo 100° anniversario. La prima fiera gastronomica Anuga ebbe luogo a Stoccarda nel 1919. In base al concetto di una mostra itinerante annuale, altri eventi della “Mostra generale di alimenti e bevande” furono tenuti, tra l’altro, a Monaco di Baviera nel 1920, a Berlino nel 1922 e a Colonia nel 1924. Con circa 360 espositori e 40.000 visitatori, la prima fiera gastronomica Anuga a Colonia è stata l’evento di maggior successo dal suo lancio nel 1919, motivo per cui gli organizzatori hanno optato per Colonia come sede permanente della fiera alimentare.

La Sassellese è orgogliosa di rappresentare la pasticceria ligure e il “made in Italy” all’interno di Anuga attraverso i suoi prodotti caratteristici, a partire dall’amaretto morbido fino ad arrivare al canestrellino e al bacio di Sassello.

Saremo presenti presso l’HALLE 11.2 – STAND G-009, all’interno dello stand Consorzio Firenze a Tavola.

Torna su